Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Het team

Het team

Het bureau van de Hamvraag wordt vast bemenst door Charlotte en Anika. Zij delen de nieuwsgierigheid naar de essentie van een vraag. Samen met een wisselend team van bureaugasten richten zij zich niet alleen op het topje, maar op de hele ijsberg.  

Anika van de Water

Zo snel als Anika praat gaan haar gedachten, ze ziet kansen, legt snel verbanden en benadert onderwerpen vanuit een brede context. Gedreven door nieuwsgierigheid gaat zij op zoek naar de vraag achter de Hamvraag. Soms vurig, vaak overtuigend, altijd enthousiast en met een creatieve insteek. 

Anika is vanuit de inhoud gedreven. Haar aanpak kenmerkt zich door het betrekken van stakeholders, creëren van draagvlak, uitzetten van de grote lijnen en sturen op gedeelde ambities vanuit eigen verantwoordelijkheid. Anika vindt de goede ideeën en brengt deze tot effectieve oplossingen. Haar resultaatgerichtheid maakt dat zij is omschreven als een ‘vriendelijke terriër’ die niet meer loslaat.

✶ maatschappelijke vraagstukken ✶ stedelijke ontwikkeling ✶ gebiedsgericht werken ✶ geschiedenis ✶ co-creatie ✶

Charlotte Hendrickx

 De onderste steen boven krijgen? Daar draait Charlotte haar hand niet voor om. Gefascineerd door mensen, groepen en het waarom stelt zij de juiste vragen op het juiste moment. Soms kritisch, vaak motiverend, altijd scherp en vanuit een open blik 

Haar manier van werken typeert zich doordat zij niet alleen de tegendraadse MBO-er, de kwetsbare bewoner, de drukke bestuurder of de bevlogen vrijwilliger ziet. Charlotte gaat op zoek naar de unieke eigenschap of het talent dat niet altijd aan de oppervlakte zichtbaar is. Door focus op het gedeelde belang en de wrijving niet te schuwen weet zij zaken open te breken en versnelling in het proces te krijgen.

✶ maatschappelijke vraagstukken ✶ onderwijs ✶ social investment ✶ jeugd ✶ coachend leidinggeven ✶

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.