De Helpdesk voor persoonlijke hamvragen

/ mei 21st, 2020 / 0 Comment

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Ook bij persoonlijke vragen helpen we je op weg. In de helpdesk behandelen we hamvragen over carrière of opleiding, over de verre toekomst of de volgende vervolgstap. Dit doen we met opdrachten die inzicht geven in jouw proces, verhelderende vragen en een duidelijk resultaat. 

In 1 uur is jouw persoonlijke hamvraag verhelderd. Daarna kan je ervoor kiezen om je persoonlijke route in één of twee vervolgsessies verder af te leggen. Je ontvangt je route op maat na de sessie in je mailbox. 

De helpdesk kan persoonlijk, op locatie met afstand, of digitaal.

Wil je meer weten? Neem contact op en dan kijken we hoe we jou kunnen helpen met jouw vraag. 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Related posts

Leave a comment